Jeg jubler for mig selv på denne forårsdag, min facebook fanside har passeret 100 likes, det er lidt vildt! Jeg elsker når et nyt ansigt popper op, som fast læser, det glæder usigeligt meget, at vide at man ikke skriver for sig selv. Tværtimod er bloggen efterhånden ret velbesøgt og det glæder mig virkelig!

TAK

I den anledning starter jeg hermed en Give Away, hvor du kan vinde dette hjemmelavede tubetørklæde.


For at deltage skal du:

• Like på Facebook
• Lægge en kommentar på dette indlæg

Vinderen finder jeg den 1 maj. Når vi 150 likes på facebook inden den 1 maj, så smider jeg en lille ekstra ting med oven i pakken. Så del med dine venner, og vær med til, at sikre en større gevinst.

God påske til jer alle

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...