Jeg blogger for lidt, strikker for lidt og syr for lidt! Til gengæld får jeg bagt en masse, så er spørgsmålet jo bare, om ikke førstnævnte ikke var sundere?

Men sundhed findes vel i mange afskygninger, og sjælens sundhed er også vigtigt, og jeg slapper i den grad af i køkkenet, sammen med diktatoren. Her kreerer vi kærlighed til maven og sundhed for sjælen, og når kreationerne skal indtages, er det selvfølgelig under tesen “alt med måde”. Især dagens kreation, vi har nemlig lavet lakridskys! Mums, de er sprøde og lidt seje, søde og med en gennemført lækker smag af lakrids! (Og så skal husmoderen passe på – noget med højt blodtryk og lakrids ikke er så god en kombi)

Lakridskys

4 æggehvider
3 dl flormelis
1/2 tsk eddike
2 tsk lakridspulver

…………..

Æggehvider piskes luftige og lidt stive, tilsæt nu eddike og halvdelen af flormelis. Pisk i et minuts tid eller to og tilsæt nu resten af flormelis, og så skal der piskes i min. 5 min ved højeste hastighed. Tilsæt så lakridspulver og pisk et minuts tid mere.

Hæld det i en sprøjtepose og sæt marengsmassen af i små toppe, og bag dem i ovnen ved 120 grader i ca. En time evt. Lidt mere.


Psssst….. Lakridspulver behøver ikke at være volddyrt! Jeg købte mit i TIGER, til den nette sum af (hold fast) 10 kr

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...