Foråret burde jo egentlig være her nu, i følge kalenderen har det faktisk været forår i intet mindre end 22 dage, og alligevel er sneen faldet tungt udenfor mit vindue, de sidste par dage. Man længes mod solens varme og fuglenes kvidren, og selvom man ved det er lige om hjørnet, så synes det som om vinteren stadig for alvor, har bidt sig fast med sit kolde favntag.

Jeg har længe haft lyst til, at hoppe i min overgangsjakke, ikke mindst fordi jeg nu endelig kan passe den igen, efter graviditetskiloen (stort set 😀 ) er røget af sidebenene. Og netop via tøjet kan vi få den her forårsfornemmelse, som vi alle længes imod.

Som ammende er det ikke alt tøj der er lige praktisk, hvilket også var gældende som gravid, og derfor er det lækkert at se, at Mamalicious igen har formået, at skabe en lækker kollektion, som bare emmer af forår med sine sarte og friske farver. Der er virkelig øje for detaljen, med smarte prints og de helt rigtige snit, som fremhæver den gravide krops skønne former.  Jeg har helt klart nogle favoritter, og kan næsten ærgre mig over ikke, at være gravid længere.  Hvad er dine favoritter?

 

Mamalicious Spring Time

Mamalicious Spring Time

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...