Har netop vinket farvel til den sidste gæve kvinde, mødregruppen er slut for idag, og jeg sidder nu og drikker en kop kaffe med souschefen, mens latterkramperne fortager sig.

Mødregruppe, et koncept som nemt kan udvikle sig til en konkurrence blandt speltmødre, i at være mest korrekt, bedst påklædt, slankest osv. Eller også er det en samling nybagte mødre der knevrer i 5 timer om alt og ingenting men usigelige mængder kaffe indtages!

Jeg sidder med en herlig glad fornemmelse i maven, nogle gange er man bare priviligeret og ved skæbnetræf havner man i en gruppe af kvindfolk, hvor harmonien bare spiller. Der er masser af at tale om, og ikke kun om bleer og gylp, der bliver grint, pjattet og kærligt mobbet. Her er plads til at indrømme fejl, nullermænd er accepteret og ingen konkurrence! Jo jeg har været heldig.

Mens nogen er knap så heldige ender andre som min egen Mor, med at kunne fejre 25 års jubilæum. Hvor vi ender ved jeg ikke, men vi er kommet godt fra start!

– hvad er jeres erfaringer med Mødregrupper?

Alt imens vi kvidrede med rigelige mængder kaffe, hjemmebagte boller og en semivellykket brunsviger, var souschefen og diktatoren gået i haven – de flygtede. Der var indkøbt pølser og så skulle de have bål. Efter en tre timer kom begge mand noget søvndrukne ind, i læ for vind og kulde var de søgt i drivhuset, hvor en velsignet og tiltrængt ro faldt over diktatoren, hun sov! Dem der kender Klara sidder pt med hagen på gulvet – hun SOV! Vores søvnforstyrrede datter sov! Halvanden times middagslur, det er ikke set siden 2009, og selv da var det en sjældenhed!

Så der er så småt ved at komme strøm på nogle ret så nedslidte batterier.


– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...