For en gangs skyld passer vejret med årstiden, over 20 grader og solen brænder fra en skyfri himmel – det er sommer i Danmark. Eller det er det i hvert fald i følge kalenderen på lørdag.

Sidste år på denne tid sad jeg med en afskyelig kvalme og 500 sommerfugle i maven, der var to fede streger på, de efterhånden mange tissepinde – jeg skulle være mor igen! Sommer og graviditet er for mig lig med utallige hårde nektariner og gedigne mængder iskoldt vand, til at undertrykke den evigt ulmende kvalme, og trods kvalmen så vokser maven bare hurtigt, og intet føles behageligt og alt tøj strammer. Jeg røg hurtigt i ventebukserne og løse toppe, som kunne delvist skjule den voksende mave, og dels gøre det behageligt.

Havde jeg været gravid nu, ville jeg uden tvivl være på vej i en af disse lækre maxikjoler fra Mamalicious highsummer kollektion, de ser umådeligt behagelige ud, og kan bruges til både hverdag og fest.  Med en skøn cardigan til passer de også til de knap så varme sommeraftener, eller generelt set, nok bare til den danske sommer.

 

Mejeristen er nu 4 måneder gammel og ligger sødt og grynter i sin lift, han er et fantastisk lille myr og kan få hele familien til, at hoppe og danse for, at fremkalde et af de salige smil eller et lille klukkende grin.

 

psssst….. har du forresten set de har udsalg?

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...