Det sidste års tid, har der fra tid til anden været blogindlæg, i kategorien sponsorerede indlæg, og af flere årsager har jeg længe tænkt på, at forklare ideen bag dette!

Jeg er nemlig ikke interesseret i, at bloggen her bliver en kommerciel blog, plastret til i reklamer og sponsorindlæg – tværtimod. Jeg får faktisk ret ofte tilbud fra virksomheder og afslår som oftest!

De gange jeg har valgt at omtale en virksomhed, så er det fordi det er noget jeg kan stå inde for! Feks Thise mejeri, det er en lokal virksomhed med fantastiske produkter! Vi skal værne om de lokale ildsjæle og det vil jeg gerne være med til! Osuma har også været nævnt, og bliver det nok igen – fordi konceptet er genialt! Især i familier med små børn, eller som hos os, hvor autisme er en del af hverdagen og indkøb er en pinsel! Mamalicious, der var jeg priviligeret og blev udvalgt til, at blive en del af et blogpanel – det er da lidt sejt! Igen er det produkter jeg bruger og som er relevante for mig, der hvor jeg er i mit liv! Det behøver ingen betale mig for, at skrive om! Jeg gør det af lyst!

Det er en lille personlig udfordring i fht mine kommunikative kompetencer, det er hjernegymnastik og vedligeholdelse af noget, som før husmoder og moderskabet, stod for skud! Det var mit metier – den vej jeg skulle!

Jeg er Mor med stort M! Det er der jeg lægger min energi og mit krudt! At være mor til diktatoren er ikke bare at klappe kage og sidde tilbagelænet i sofaen! Jeg er ikke på barsel, trods mejeristen kun er 4 mdr, og jeg har ikke nødvendigvis pauser hver dag! Jeg får ingen overtidsbetaling eller bonusordninger, for der ikke skal være løgn har jeg ikke engang en pensionsordning og trods det faktum at mit arbejde er mere end 37 timer om ugen, alle 7 dage og ingen ferier, så optjener jeg heller ikke en dagpengeret!

Men Jeg modtager ikke penge for indlæg, bloggen er non profitabel, det er min hobby – mit frirum!!

Bare så alle er med!

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...