Sidste år gik jeg igang med en “Bonderøvs” sweater til souschefen, det var meningen den skulle være klar til efteråret. Men ak, massive mængder væske i hænderne pga mejeristens tilstedeværelse i mit, på det tidspunkt, svulmende korpus gjorde det nærved umuligt, at strikke og lave noget med hænderne. Så som mange mænd før, blev souschefen nedprioriteret og jeg valgte at få strikket den første lille cardigan til mejeristen – han havde jo trods alt intet endnu.

Nå men her et år efter er arbejder nu samlet op, og jeg er ikke længere fra målet, end at det efterhånden synes overskueligt, If alligevel blev den dog ikke færdig til den første efterårsdag 😉


Det værste er jo så, at bedst som man er igang, dukker hende den dejlige veninde op i døren, der var bud fra Island! Og hvilke lækkerier hun medbragte! Det lækreste islandske Kampgarn, ren uld af den bløde lækre slags, som man sagtens kan strikke tæpper, sweater og sømandsbluser af! Og det er lige det som dette garn skal bruges til, ellers dvs. Ikke tæppet, så meget bestilte jeg ikke. Men en sweater til diktatoren, med grå som bundfarven og de andre fire i mønsterborter med hjerter! Og til mejeristen er der indkøbt ekstra af det blå til en lækker lille sømandstrøje!


Jeg har svært ved at lade garnet ligge, men må hellere gøre souschefens trøje færdig, så jeg kan få en glad og varm mand!

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...