Jeg blev for nyligt kontaktet af Lekmer.dk og jeg må indrømme , at jeg altid bliver så glad, når virksomheder mm. Finder min blog interessant og gerne vil bruge min blog som formidlende medie.

Nu er det jo sådan, at bloggen er non profitabel, jeg modtager ikke penge for at skrive disse indlæg, så jeg vælger og vrager som jeg vil og reklamerer kun, for det som jeg ønsker, og Lekmer.dk er klart en virksomhed som jeg selv ønsker at benytte mig af, og vil kunne stå inde for.

Lekmer.dk er børnefamiliems største netbutik i Norden, med hovedkvarter i det svenske. Der er et enormt udvalg, der varrierer fra legetøj, børnespil og børnetøj, til autostole, barnevogne og interiør til børneværelset. Det er i den grad et bredt sortiment, så man kan samle sine køb ét sted, oven i købet til gode priser mange gange.

Jeg har flere gange rundet siden og “vindueskigget” idet jeg har hørt meget godt om den, og kan se der er mange gode anmeldelser på eks. Trustpilot, som jeg ofte læner mig op ad ved nethandel. Siden er nem at navigere rundt på, også fra mobilen. Men jeg har endnu min første handel til gode endnu, men jeg tænker at især omkring juletid vil jeg runde siden, da man kan slå mange fluer med ét smæk, qua det brede sortiment.


Synes jeg ville dele siden med mine læsere, i tilfælde af at i ikke kendte den, og måske trængte til et andet alternativ.

God weekend

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...