De sidste varme sommerstråler rammer mit ansigt, dagene er stadig lyse og lune, og vi nyder varmen, mens bønderne ihærdigt kæmper for, at få høsten i hus – det er sensommer! Jeg elsker denne tid på året, hvor alting modnes og de smukkeste farver i naturen træder frem. Det er endnu ikke vådt og ruskende, men varmt og lunt. Vi høster de lækreste sager fra drivhus og køkkenhave, det er ren og skær luksus!


Sommeren er gået uhyggeligt stærkt i år, og det til trods for den lange indlæggelse, de forvirrende uger op til og kampen bagefter. Men lige pludselig var den ovre og I weekenden er det slut, vi går efteråret i møde.

Der er sket så meget i vores liv i år, og jeg har så meget at være taknemmelig for, og jeg har sådan lyst til, at glæde nogle andre også, så derfor udlodder jeg nu en give away – bare fordi.

Det du kan vinde er et gavekort til dig selv, eller en du holder af, på 200,- kr til brug på www.redbird.dk som er en hyggelig lille online butik, som sælger de fineste smykker.

Hvordan deltager man så?

Det eneste du skal gøre er, at smide en kommentar her på bloggen (på dette indlæg) og fortælle mig, hvad der gør dig glad/hvad du er taknemmelig for pt. Og så finder jeg en vinder søndag den 22 september

Spred budskabet, så flere har en chance for, at blive den heldige vinder! Det er intet krav, men bare fordi næstekærlighed er fedt!

– Posted using BlogPress from my iPad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...