Det er morgen i det lille grå hus på landet, lyden af ramasjang er rutine, mens diktatoren allerede vimser rundt i sjette gear, inden en ny skoledag venter. Det knitrer lystigt fra brændeovnen og jeg sidder ihærdigt, og prøver på at få lidt mere havregrød i munden på den tandplagede mejerist, og det til tonerne af “En elefant kom marcherende” da det af uvisse årsager får ham til, at åbne munden, når den ellers er lukket med syv sejl.

Det er havregrødshverdag i en ellers ikke så klicheagtig tilværelse. Det flyder med legetøj overalt jeg kan nemt ane nullermændende under sofaen, men på bordet ligger det seneste nummer af “Boligliv” og endnu engang slår det mig, hvor utjekket vi bor. Ingen designermøbler, ingen retro input, den røde tråd snurrer i cirkler om sig selv og det gennemgående tema er vist bare “børnekaos”! 😉

Og så tænker jeg “Ja okay, det er også lige meget, der er ingen der bor som i bladene” altså bare som et lille plaster til min dårlige samvittighed over rodet! Men så slår det mig, det er der faktisk! Der findes nogle ufatteligt kreative og iderige mennesker derude, som bare har sans for det med indretning og styling – og jeg kender faktisk en!

Tina er fantastisk kreativ og inspirerede, især når det kommer til boligindretning, og hun er faktisk en af dem man har kunne læse om i blandt andet Boligmagasinet – til daglig læser jeg dog mest med på hendes blog Rappedulle og Dante hvor hun skriver om børn, boligindretning, kreative ideer og meget andet godt! Læs mere om tapet her: Tapethuset.dk

En del af mig bliver jo grøn af misundelse, når jeg ser hvor smukt og stiligt folk som Tina og alle de andre i bladene bor, men omvendt er det også bare vildt inspirerede og det er jo ret fedt, de så kan bidrage med ideer til ens eget hjem, når de kreative evner ikke rækker så vidt!

En lille del af mig drømmer om, at en rastløs indretningsarkitet med et overbærende hjerte og en fyldt pengepung lige kommer forbi, og laver en bolig makeover hjemme hos os – drømme må man gerne!

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...