Den lyd er atter herhjemme… Dog er at ligge brak på sofaen, med et lettere inferno af smerter i ryggen og dertilhørende sovende ben osv. Men jeg kan sidde længere tid nu, end for en måned siden!

Lysten til at skabe og nurse min kreativitet er stor. Det er i frirum midt i alt kaosset, og jeg føler lidt jeg tager kontrollen og ikke bare lader ryggen og kaosset styre mit liv. Så pyt skidt med smerter, de er der hele tiden alligevel og jeg syr ikke hver dag.

Med nyt stof i hænderne, godt pg kreativt selskab i søndags, fik jeg skabt to sæt tøj til mejeristen.


Og når man er i et kreativt flow, så griber man øjeblikket og fortsætter, så en enkelt body blev det til igår, efter souschefen var hjemkomst og mejeristen sov. Den blev testet da han vågnede, og lad os bare sige, den er stor nok! 😉


Maskinerne holder ikke weekend endnu! Om alt går vel skulle jeg gerne ha syet en buksedragt til mig selv og et sæt tøj mere til mejeristen, inden turen går til vores yndlingsfotograf Torben Thorhauge på næste lørdag!

Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...