Jeg blev for nogle uger siden spurgt, om diktatoren havde lyst til, at teste et stykke tøj fra LEGO wear, og det ville hun meget gerne.

LEGO wear har altid haft et godt ry, som værende et kvalitetsmærke, med fokus på lækre detaljer og materialer der kan tåle både leg og vask.

Herhjemme er diktatoren blevet meget bevidst om sit tøj, feks i fht udseende, hvor hun har en stærk mening og udviser tegn på, at blive en modebevist ung dame, hvor alt skal matche og detaljerne skal være i orden. Samtidig er hun jo en ret sensitiv pige, hvilket også viser sig i form af taktile vanskeligheder, altså hun er meget følsom på huden. Hun kan gå fuldstændig skråt, hvis der er en syning der kradser og stoffet ikke er blødt nok.

Det var den modtagne bluse så til gengæld! Ét er at den var med LEGO friends pigerne, det var et stort hit i sig selv, men selve stoffet er bare i en super lækker, kraftig og enormt blød kvalitet, som diktatoren af sig selv kommenterede på, som værende “såååååå dejlig blød Mor”.

Som vaskekonen her i huset, må jeg også nævne, at den blødhed faktisk stadig er lige så lækker efter nu tre vaske, som da vi modtog blusen! Ingen fnuller og bedst af alt, intet krakeleret tryk på maven! Trykket er af en kraftig kvalitet, og det hverken knækker eller løsner sig efter vask!

Detaljerne i blusen er super fede! Rynkeeffekt ved halsen, den regnbuefarvede tråd man har brugt til oplægningen, samt farvespil og skyggedetaljer i trykket!

Herhjemme har vi en datter, som er enormt glad for sin nye bluse! Og ikke mindst det lille LEGO Halloween græskar, LEGO sendte med!

Blusen kan købes her, skulle andre være interesseret!

udvalg af LEGO Chima

God tirsdag herfra

– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...