Livet er altid et spørgsmål om prioritering, og de seneste måneder er det ikke bloggen der har haft første prioritet. Nok i særdeleshed fordi, jeg ikke har orket selvmelidenheds og navlebeskuende blogindlæg, om hvor hård tilværelsen er til tider!

For det har været og er stadig hårdt at være “husmor anno dette årti” når det indebærer komplet husholdning og være mor til en lækker diktator med søvnforstyrrelse, autisme og max stressreaktioner og en vidunderlig vicepræsident med respirationsbesvær og reflux i en grad som har fået sat himmel og hav i bevægelse!

Men det er ikke ved at fokusere på det negative, at man kommer videre i tilværelsen! Tværtimod er det snarere det stik modsatte!

“Man skal holde hovedet højt, når man står i lort til halsen”

Så fornemt kan man egentlig formulere det! Så det er det vi gør! Vi står stadig herhjemme, og vi holder hovedet højt! Finder glæde ved julens komme, over nyerhvervede færdigheder hos vicepræsidenten og nyder de smil og glade toner der kommer fra diktatoren!

Så jeg er her stadig, og jeg tager tilløb til en masse tankespind, som skal deles med jer – mine skønne læsere! Hvis i da stadig er her 😉

Varme julehilsner fra en slidt, træt men alligevel glad-hver-dag Husmor


– Posted using BlogPress from my iPhone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...