Jeg sidder pt i mørket på diktatorens værelse og nyder en af mine yndlingsstunder – en succesfuld puttestund!
 
 Efter en hård uge, hvor det at komme i skole igen har sat sine ubehagelige præg på hverdagen, ligger der nu en diva og sover tungt i sin seng, vel vidende at hun nu har weekend og dermed kan slappe af. Hun har ro lige nu, hun ligger stille, trækker vejret på en sund og naturlig måde! Ingen selvstimulerende eller selvdestruktiv adfærd, ingen manerismer eller hyperaktivitet, ingen uro og kaos. I dette øjeblik ligner hun bare en almindelig, smuk og fredfyldt pige, som sover godt og tungt. Jeg under hende sådan denne ro!
 
 Derfor bliver jeg også siddende lidt, jeg nyder at kunne slappe af med min datter, selvom hun godt nok ikke registrerer det, men roen fylder mit hjerte og jeg bruger roen til at fylde mit sind. Det er her jeg henter min ro.
 
 Ro er så essentielt for, at vi kan ånde og leve i det her ellers kaosfyldte liv, det er der vi genoplader batterierne, især fordi man i stunder med ro får tid til, at samle positiv energi og rette fokus.
 
 Med ro i maven og mod på endnu en dag, vil jeg hellige mig resten af aften til mit livs kærlighed og sofaen!
 
 God aften til jer derude
 
 
 – Posted using BlogPress from my iPhone
 
 
 
 Alle billeder på bloggen er private, med mindre andet er nævnt, og må ikke benyttes uden tilladelse!
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...