I mere end et år har Diktatoren været fast besluttet på, at hun skulle være Alice i eventyrland til fastelavn, men efter en tur i biografen stod det klart, at sådan blev det ikke!

Snedronningen Elsa, fra Disneys sidste biografhit “Frozen” ramte med sin strålende skønhed og smukke sangstemme, venligst udlånt af Maria Lucia Rosenberg, min datter lige i prinsessehjertet – Hun ville være Elsa til fastelavn!

Overskud har, som nævnt så mange gange før, været en by i Rusland, mere præcist en ukendt udørk i Hviderusland! Men da jeg i den lokale legetøjsbutik blev præsteret for deres 300 kr dyre bud på en kjole til formålet blev nærighed vendt til en form for overskud!

Mønster havde jeg ikke, stoffet fandt jeg i Tyskland, men det var næsten to uge undervejs, og med få dage til fastelavn på skolen var panikken ved at brede sig i det lille hjem!

Men vi nåede det, trods en uge hvor begge unger har været hjemme, og mejeristen har været på sygehuset to gange, herunder en tur i narkose igen, for at få lagt dræn og få fjernet rester af polypvæv! Selv samme vidunder har nu også en henvisning til videre udredning for apnøtilstande, et problem vi er blevet forberedt på nok har en neurologisk årsag!

Et hurtigt snapshot af Diktatoren som isdronningen Elsa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...