Det er det mærkelige og korte sammenkog af de seneste dage her i villa kaos! Ja altså hvis man skærer ord som ferie, forældrekursus, sociale historier og neonfisknedsmeltning væk, så står man tilbage med det der virkelig fylder i mit hoved pt.
 
 “Det er ellers noget af et år du har været igennem”
 
 Øhhh… Jo tak det kan man vist godt sige det har været, uden at det er en overdrivelse. Og sådan kan man indlede en samtale til kontrol på hjertemedicinsk! Lige i det fora føler jeg mig jo næsten hjemme, det er velkendt, venteværelset, termerne, personale og lægen er min selvvagte favorit, ham jeg har tillid til!
 
 Så oven i alt andet, hvordan går det så med hjertet? Som i Det ivrige tikkeværk, der hamrer afsted som dundrende pauker i den vildeste udgave af champagnegaloppen.
 
 Jo altså det går stærkt! Og hvilken betydning har det så på sigt?
 
 Musens hjerte banker hurtigt, elefantens langsomt – hvem lever længst? Så nemt kan det siges!
 
 Det ligesom om, at min frustration fra igår, hvor det tog mig flere minutter, at komme ned fra den åndssvage ikea skammel, pludselig blegner i en form for irrelevans! Irritationen over Hubert – (Benet med sin egen vilje) der ikke ville samarbejde og lod mig hænge på en skammel, er jo i bund og grund åndssvag. Jeg kunne have været lammet fra livet og ned! I yderste konsekvens kunne svulsten ha haft afklemt aorta, som den så listigt var på vej hen imod! Og jeg brokker mig over, at sidde fast på en skammel. Jeg er taknemmelig for, at det ikke kom så vidt!
 
 Omvendt må man vel også gerne være gal, når livet pisser på ens sukkermad! Men det er med at vælge fokus!
 
 Så…
 
 Lorteskammel siger jeg bare!
 
 


– Posted using BlogPress from my iPhone
 
 
 
 Alle billeder på bloggen er private, med mindre andet er nævnt, og må ikke benyttes uden tilladelse!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...