Da mit vækkeur ringede i morges, var jeg på ingen måde klar til, at skulle op! Jeg gned mine øjne, og var nær død af skræk, da jeg slog dem op og kiggede direkte ind, i et andet par, alt for stirrende, øjne. Der sad diktatoren og gloede på mig, afventende og klar til dagen, og med det samme hun opfangede liv hos den trætte husmor udbrød hun højlydt;


“Jeg har sovet HELE natten i min egen seng

Hun var ikke til at skyde igennem! Stoltheden strålede ud af hende, som var hun den mest funklende stjerne på en frostklar nattehimmel! Jeg deler hendes stolthed, og sætter et stort kryds i kalenderen!
Det lykkedes søvnterrorist nr 1, at finde ro og sove en hel nat – Sådan!

At Mejeristen så har haft en nat med mange og lange apnøer, og krydrede det med et tandfrembrud, og dertilhørende opvågninger og dermed ingen søvn, er et faktum man i den situation ignorerer!

Det er ikke sket mange gange, i diktatorens 6 år lange liv, at hun har sovet en hel nat igennem, og da slet ikke i sin egen seng! Så ved man, at den sidste halvanden uge, hvor vi har holdt ferie, bare hende og mig, har været en god investering i hendes velbefindende!

Og sikke da et vejr vi har haft til det! Det er godt nok blevet forår!

Posted using BlogPress from my iPhone

Alle billeder på bloggen er private, med mindre andet er nævnt, og må ikke benyttes uden tilladelse!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...