Igår var sådan en af de dage, hvor man står op og bare ikke orker! Diktatoren er syg og mejeristen akkurat frisk nok til dagpleje, men snottet nok til, at være plaget om natten. Man er træt, orker ingenting og det føles som en på forhånd, selvskrevet dårlig dag.

Men nej….!!!!

Ok det er ikke fedt, at diktatoren var syg. Men ud over masser af hygge med tv, Nintendo og tuscher, så fik hun den geniale ide, at jeg skulle sy en buksedragt til hende. Hun var en dygtig hjælper, i alt fra at udvælge stof til, at hjælpe med at hæfte. Det var tiltrængt at få rørt maskinerne igen. Tråden i pfaff’en afslørede da også, hvor længe den har stået stille – omtrent siden fastelavn!!
Men maskinerne kører stadig og efter nogle timers arbejde, havde jeg en meget tilfreds datter!

Vi fik tilføjet lidt nødvendige detaljer, så som læg og noget snørre i lynlåsen, så hun selv kan nå den, når hun skal på de små pigers hus.

Det var fedt, at stå med følelsen af succes, og endelig have været kreativ igen. Det sker alt for sjældent efterhånden. Min ryg mindede mig kærligt om hvorfor, det meste af aftenen, men pyt skidt, den blev nemlig til gengæld tilbragt i selskab med de skønneste piger – min Mødregruppe, som jeg er virkelig taknemmelig for, at være en del af.

Så alt i alt – en skøn dag! Det fortjente en plads på bloggen!

– Posted using BlogPress from my iPhone

Alle billeder på bloggen er private, med mindre andet er nævnt, og må ikke benyttes uden tilladelse!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...