Jeg skal ærligt indrømme, det der hækling er ikke noget jeg har gjort en masse i førhen. Der var lige den der periode, hvor jeg troede, at jeg også skulle med på krea-modedillen og skabe søde dyr og flotte tæpper, men jeg måtte hurtigt sande, at hjernen slog flere knuder end pinden – jeg forstod det simpelthen ikke.
 
 Pinden blev lagt væk og modet svandt og jeg var sikker på, at farmor firkanter og blæksprutter var en saga blot. Altså lige ind til igår. Jeg blev stærkt inspireret af min venindes indlæg på sin Blog og jeg følte mig overbevist om, at tiden atter var moden, til at prøve kræfter med hæklenålen!
 
 Så jeg slog knuder med en pind, og endte med at sidde nærmest hypnotiseret og bare hæklede der ud af. Det virker som et frirum, hvor jeg kan finde ro, når det er hjernen der slår knuder og krumspring og hvem ved, måske ender det ligefrem med, at jeg kommer til vejs ende. Overvejer dog lidt om et tæppe til sofaen, var det bedste begynderprojekt 😉
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...