Jeg sidder i sofaen og er træt som et ondt år! Vi har taget hul på 2015 på samme måde som vi sluttede af: kaos, sygdom og søvnmangel!

Mejeristen synes at have et mål om, at nå et helt livs sygdom, i de første 2-3 leveår! Den infektionsdagbog vi er blevet bedt om at føre, vidner i hvert fald uanfægteligt, om alt for meget sygdom. Bleg men glad, står han nu og rokker til rytmen af Kristians (fra ramasjang) søde stemme og nyder vist lige så meget som jeg, at vi er hjemme og ikke blev indlagt! Den slags er bare ikke sjovt, slet ikke når man har fødselsdag! Min yngstemand – min baby – er hele to år nu! Forstår slet ikke hvor tiden er blevet af?!?! Men det var ikke meget vi fik fejret ham, ultralydsscanning, blodprøvetagning og halspodning er bare ikke det samme som boller og varm kakao! Og selvom der da selvfølgelig var nybagte boller på morgenbordet, flag og sang, så er det bare ikke sjovt, når halsen er fyldt med et utal af hævede lymfekirtler på 2-3 cm og infektionstallene brager mod skyerne! Men vi tager revanche i weekenden, når penicillinen har tryllet og han forhåbentlig er mere frisk! Men mejeristen er sej! Altid ét stort smil, næsten uanset hvor skidt han er!

Hans kære storesøster derimod, har haft det meget sværere ved det her, end ham, i hvert fald svært på en anden måde! Usikkerheden, uroen og det i forvejen regerende kaos, der ellers var tydeligt minimeret i juleferien, men nu på retur igen for fuld skrue, her hvor skolen er startet igen!

Så selvom året knap er begyndt, er det som om det er med den samme velkendte temasang i baggrunden og til rytmen af den, retter vi ryggen, tager arbejdstøjet på og sætter igang med et smil og minder hinanden om de store glæder vi har i livet!

Jeg kæmper med, at holde løftet til mig selv om, at vælge mig! Men jeg har været ude og træne for første gang i år og jeg har kastet en trøje på pindende og mærker kreativiteten blusse!

IMG_2598.JPG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...