Jeg ville ønske jeg var lige så ferm, til at producere unikke kreationer med pindene og maskinerne, som vi er til at skabe unikke børn. Måske ikke i form af kvantitet, vi holder bare ved de to vi har lavet, men graden af det unikke, der formår de til gengæld hver især, at være unikke for hele familien, på hver deres måde. Diktatoren med sin krøllede hjerne og finurlige verdenssyn og Mejeristen med sin evne til, at få lægerne til at kigge en ekstra gang, for sådan plejer det ikke at være.

Vi har været til kontrol på børneafdelingen med yngsten idag, et sted vi frekventerer lidt for ofte, efter min smag. Efter en måneds sygdom, er bettefisen endelig ved, at være ovenpå igen, dog med fortsat hævede lymfekirtler, men humør og sind er tilbage ved det sædvanlige, nærmest tangerende til det lalleglade!

Kontrollen idag var en kombination af ting, opfølgning på dit og dat, og så ved ny læge. Til gengæld var det en meget behagelig og klog en af slagsen, en af de sjældne, en overlæge med empati, hjertevarme, overskud til at fortælle, lytte, forstå og forklare! En læge der er nysgerrig på sin patient og giver forældrene ro! Også selvom vi ikke som sådan var bekymrede, men frustrationerne er store, over en evigt syg dreng, som nu igennem mere end et år har været i behandling for reflux og stadig formår at gylpe mad op, behandlingen til trods.

Vi er ikke klogere på svar, alligevel føler vi os trygge og klogere på vores søn, vi ved at der er mere til grund for hans problemer, men hvad ved vi ikke.

“A. Er bare ikke, som børn er flest”.

Han er et unikum og et fantastisk dejligt et af slagsen. Så nu afventer vi yderligere undersøgelser og lader tiden gå sin gang, men vi er i trygge hænder, med kloge hoveder.

Med det vil jeg ønske godnat herfra!

(null)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...