Det er ingen hemmelighed, at jeg ikke er verdens hurtigste strikker, men det lykkes mig af og til, at få færdiggjort et projekt. Denne gang er det blevet til en traktortrøje til mejeristen, i den lækreste og mest bløde,  islandske uld.

Det her med mønsterstrik er ikke noget, som jeg har kæmpe stor erfaring med. Indtil videre er det blevet til en enkelt Deer Dress og et styks “Bonderøv” som vist kun blev vist på Facebooksiden, ej den må have sit eget indlæg en dag, jeg brugte 2 1/2 år på den! Det er pinligt, men sandt!!! Nå men altså erfaringen med mønsterstrik er jo så altså, omend langstrukket over flere år, ret minimal. Alligrvel valgte jeg, at kaste mig ud i en traktortrøje bestående af to mønstre og det lykkedes faktisk! 

   

 

Mejeristen er super glad og det er godt, for han kommer til, at kunne passe den i nogle år! Den dreng er bare ikke særlig stor og det mønster her, er måske til den store side. Men fin, lækker og varm blev den. 

Trøjen var knap af pindende, inden jeg skyndte mig på pinterest og ravelry, i håbet om at finde det perfekte mønster til mit næste projekt. Pludselig var det der, men trods en reel lagerbeholdning af diverse garner, var der intet der passede, så i to dage har jeg måtte bide negle i stedet for at strikke. Men nu er det her, maskerne er slået op og jeg er igang med ribben. Så må vi se hvor mange måneder jeg er om denne her trøje.  

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...