Den 8 maj 1998, hørte jeg på mangt en tale og sange, som bød mig velkommen i de voksnes rækker. Jeg trådte i deres fodspor og var nu en del af en ældre liga, der både måtte gå til klubfester og tage selvstændige beslutninger om sengetider.

Det har virket som et langt tilløb, det her med at blive voksen. 

Selvom jeg idag har villa, vogn og vovse, boliglån og børn, så føler jeg mig ikke altid særlig voksen, det gælder især til forældremøder og des lige! Jeg er yngre end de andre og trods nogenlunden ens ståsted i livet, så føler jeg ofte mig som en der ikke helt er gammel nok til, at være med i klubben.
Jeg er ofte blevet dømt ældre, end jeg egentlig er, i guder jeg håber det snart stopper, men en kombination af udseende og en gammelklog fremtoning, betyder at jeg for længst har forladt tyverne i andres optik! Men idag har jeg 10 dage tilbage i mine 20’ere, inden jeg altså fylder 30!

Så 10,20,30 – her kommer jeg! Monstro jeg føler mig mere voksen der? 
  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...