Jeg har mange smukke veninder og i guder, hvor er jeg glad for, at det ikke er dem jeg skal til Italien med! Misforstå mig ikke, deres selskab er fantastisk, men uanset hvor mange velmenende Facebook opdateringer jeg læser, om at en bikinikrop er en krop med en bikini på, så er jeg stadig ret træt af min! 

Jeg er ikke fed, men jeg er heller ikke slank! Jeg har aldrig været tilfreds med mig selv, hvilket nok er et større problem end de ekstra kilo jeg render rundt med. 

Men i guder hvor jeg elsker sommeren, vandet og varmen! Men jeg hader, at når benene bliver sluppet fri fra de varme klæder, så bliver jeg angrebet af alle blodsugende væsener der eksisterer! Jeg kan ikke tåle det skidt! Altså vi taler 3 røvballer, et øje jeg ikke kan se ud af etc. Og altid primært på arme og ben! Så gennem hele sommeren, ligner jeg en bulnet, lasket stiknarkoman, med røde plamager og sår alle vegne! Virkelig sexet – or NOT! 

Jeg elsker alligevel turene til stranden! Bare det ikke er med veninderne eller min mor, som har en killer krop trods hun er 53 somre i næste uge! Altså 185 cm og de 120 er bentøj! Min mor er smuk ❤️ Jeg kan bare ikke slappe af og nyde det, hvilket jo igen er et større problem end de overflødige kilo! 

Så hvorfor er det lige, at det skal være så forbandet svært at elske sig selv? Jeg har alle dage haft det sådan og når jeg ser billeder af mig selv, fra perioder i mit liv, hvor jeg ved jeg har været svært utilfreds med mig selv, så ser jeg en ung, slank og smuk pige! Hvorfor så jeg der ikke dengang?

Jeg misunder virkelig børns mentalitet og tilgang til tilværelsen! De er som oftest nogle tillidsfulde, røv lækre og eventyrlystne små banditter, der udemærket godt ved, at alle synes de er skønne! Mejeristen var ikke 6 mdr Gammel, da han lærte at løfte det ene øjenbryn og smile skævt, så snart der var kvindfolk i nærheden! Han var bevidst om kontakten og han nød det! 

Det er bare “Se mig mor – se hvor god jeg er” fra morgen til aften! Og jeg ser, jeg beundrer, jeg komplimenterer for kreativitet, udførsel og engagement etc.! Jeg skamroser ikke, men de får velfortjent anerkendelse – og de ser og mærker det! Så de stråler og beder om mere opmærksomhed! 

Jeg vil gerne arbejde på, at lære at holde mere af mig selv. Jeg gider ikke længere stræbe efter et kropsideal, som ikke er opnåeligt! Jeg sover ikke, lever i et mindre smerteinferno og er kronisk stresset! Uanset hvor sundt jeg spiser og få kcal jeg indtager, så taber jeg mig ikke. Så det må være tankesættet, jeg skal ind og pille ved! Så uanset skal skinkerne ud og muffintoppen klemmes i et badeoutfit, af en eller anden art og så glæder jeg mig til, at vi forhåbentlig snart får noget sommer!  

 Da jeg mere eller mindre altid gemmer mig foran kameraet, vil jeg hellere vise mit guld frem, fra sidst jeg stod bag kameraet!  
   

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...