For tre år siden, kæmpede mit hjerte og tiden om kap! Min termin var først i starten af februar, men mit hjerte magtede ikke opgaven, at slå for to – det var et usynligt kapløb, men vi nåede i mål!

Idag stod jeg atter med følelsen af, at mit hjerte og tiden løber om kap! Denne gang vandt tiden også, den er løbet fra mig, trods hjertet slet ikke er klar, til at skulle bære det.

Min lille store dreng er nu et børnehavebarn! Han har klaret sin første dag til bravour!

Jeg var med den første del af dagen, på bustur ud på kasernen, juletræstænding, sang og musik og herefter æbleskiver med et utal af andre børn! Men mejeristen passede på mig, det første stykke tid, holdt mig i hånden, veg ikke fra min side og sikrede at jeg vidste jeg var elsket!

Så kom vi tilbage i børnehaven og han fornemmede, at nu skulle plastret rives af!

KØR MOR!!!!! Jeg bliver her!

Slam! Lige i hjertet! Min lille dreng, som ingen troede kunne rumme mere idag, ville absolut ikke med hjem! Heller ikke da vi kom flertallige tilbage, nu med diktator på slæb! Nej nej! Man er vel blevet en stor dreng, det er bare moderen, der ikke kan følge med tiden!

Nu ligger han trygt i sin seng og sover og glæder sig til dagen i morgen, med jul, gaver og børnehave. ❤️

Når det kommer til stykket, så er jeg mere stolt end noget andet! Lykkelig for at se, min lille dreng, udvikle sig i en fantastisk retning. Taknemmelig for hvor god en børnehave vi har valgt, hvor rammerne bare passer perfekt på vores barn!

imageimage

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...