Jeg gør mig sjældent tanker om, hvilke kæledyr man holder sig, rundt omkring i verden. Tanken om hvad der er mad nogle steder og bedste venner andre, blev malerisk beskrevet for mig, af en studiekammerat fra Cameroun, i min universitetstid. Jeg er såmen ikke sart, mens siden dengang har jeg lidt skudt tanken fra mig, alt hvad jeg kunne se for mig var nygrillede marsvin på spyd. Hyggen går bare lidt af det.

Ikke desto mindre, har den sidste tids stress, foranlediget dette spørgsmål på ny.

Mon de har kaniner i Finland?

Et mærkeligt spørgsmål tænker du nok, men ikke desto mindre relevant herhjemme, eftersom jeg har bestilt nyt bur til diktatorens kanin og af uvisse årsager sat leveringsland som værende Finland!!!!

Heldigvis er de i shoppen super flinke, servicen i top og varen umulig at stoppe! Men altså Sådan går det åbenbart når man handler med hovedet under armen – gad vide hvad min familie får i julegave i år?!

Det synes ligesom at være en stime jeg er inde i, som også inkluderer en ødelagt baklygte, en forsvundet vinterjakke, en ni genfundet badedragt og så et kaninburs rejse til Finland!

Skal vi ikke bare sige – at jeg glæder mig til jul og to ugers ferie med souschefen hjemme og hygge i familiens skød! Måske lidt mere søvn vil gøre underværker for antallet af pinlige fadæser!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...