Mejeristen har været igennem et identitetskifte og går nu ofte under navnet Spiderman, Ironman eller julemanden for den sags skyld, hvilket nu er meget sødt.

Idag har været en særlig en af slagsen –  spiderman fyldte 3 år.  🇩🇰 Min lille, store dreng! Hvor bliver tiden af?

De seneste dage, har jeg således ligget vandret for, at nå det hele. Der er meget praktisk der skal gå op i en højere enhed og jeg har tilbragt mange timer i køkkenet, Mit tidsrum uden autistisk og stresset datter + træt og morsyg 2 årig, er meget begrænset, så at nå alle forberedelser til, at skabe rammerne for den helt perfekte 3 års fødselsdag har nærmest krævet superkræfter.

Så tænker nogen allerede her “jamen hallo, hun går ski da hjemme – snup en tudekiks”!

Jo tak som byder, jeg vil gerne bytte liv som tak – bare for en dag eller to, måske du så gerne vil have tudekiksen igen?

Jeg har ca 2,5 time, 3 dage om ugen, til at nå mere eller mindre alt det praktiske i huset, møder med divese faggrupper (denne uge viso konsulent og ergoterapeut), samt bibeholde mit, i forvejen nedsatte funktionsniveau, ved at at træne og gå til fysioterapi. Samtidig ville det optimalt set, være godt at indhente bare lidt af de sidste 8 års manglende søvn, men det bliver vist først når jeg bliver gammel.

Det jeg kunne gøre, var at sænke mit ambitionsniveau. Jeg burde faktisk gøre det, men tanken når sjældent at bundfælde, før den dårlige samvittighed gør. Jeg vil så gerne give den fuld skrue til fødselsdage og give mine børn, en fantastisk dag, med alt hvad det indebærer.

Vi laver ikke en hel masse faktisk, det er ikke på den måde, vi slapper af, hygger og leger med det nye legetøj. Der skal ikke være for meget virvar, det er sjældent en god ide, men mad og kage skal sidde lige i skabet og er hundrede procent efter børnenes ønsker.

Nu er dagen slut, gæsterne er taget hjem, der er ryddet op og ungerne sover i deres seng. Superheltedragterne er hængt på hylden for en stund, inden vi tager hul på anden runde på lørdag.

Sov godt ❤️

 

imageimage

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...