Egentlig var jeg tæt på, at skrive et længere indlæg om vores hverdag for tiden og det der føles som en relativt barsk virkelighed, da det holder hårdt pt. Virkelig hårdt faktisk, men i stedet for at fokusere på det vil jeg vælge at lægge vægt på det positive. Dermed ikke sagt, at jeg ikke vender tilbage til det en anden dag, men for nu vil jeg hellere fortælle om en weekend, med yoga og fastelavnsboller.

For en måned og en dag siden, havde jeg aldrig prøvet, at dyrke yoga før, jeg ejede ikke engang et liggeunderlag, men havde en drøm om, at komme igang en dag. Idag har jeg så “yoga jubilæum” . 1 måned i streg har jeg, hver eneste aften hanket op i mig selv, fundet måtten frem og dyrket yoga i alt fra 15-75 min. Hver eneste aften i en måned, har jeg altså aktivt gjort noget for mig selv, valgt mig selv til og plejet min krop og ikke mindst mit sind.

Det er en kæmpe sejr og en stor udfordring mentalt og fysisk, rygmarvsskader mm. taget i betragtning.

Vi har hverken haft flag oppe eller chantet i kor, til gengæld har vi gjort rent, ryddet op og bagt nogle mega lækre fastelavnsboller, i anledning af tja – fastelavn.

Som de fleste andre børn i dagens Danmark, har mine også valgt en anden identitet i denne anledning. I år valgte diktatoren, at hun ville være “Frankie Stein” fra Monster High og mejeristen har valgt, at han vil være selveste spiderman. Vildt kreativt og så bare slet ikke alligevel. Det er første gang, i min karriere som mor, at mine børn ikke har et hjemmesyet kostume på. Men de er nu ualmindeligt dejlige og flotte alligevel, hvis jeg selv skal sige det.

Til gengæld så betyder det, at jeg har haft bedre tid til, at være kreativ på andre måder, så når muligheden har budt sig, har jeg haft gang i pindende igen. Denne gang er det en trøje, som egentlig var tiltænkt diktatoren, men tiden er løbet fra mig og så er det heldigt, at jeg har en fantastisk niece, som fylder 3 år lige om lidt.

Med det vil jeg ønske jer alle, en rigtig god søndag aften, den sølle smule, der nu engang er tilbage.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...