Bang – så er jeg tilbage igen. Overskuddet er dog ikke returneret på nogen måde, hvilket i den grad afspejles i manglen på skriverier, mængden af nullermænd og de bugnende vasketøjskurve, men jeg er her.

Vi arbejder på at finde nogle gode løsninger for vores familie, men bedst som man tror man finder vejen, så dukker der noget nyt op. Jeg tror vist, at det er det, som man kalder livet!

Forrige onsdag valgte jeg, at teste teorien om, at shopping trøster. Jeg havde lige 35 min inden jeg skulle hente mit ældste guld, så jeg søgte omsorg og trøst i en ny forårsjakke og en lækker cardigan. Jeg var helt imponeret over mig selv, dels fordi det gik stærkt, men også fordi jeg fandt noget.

Jeg er en knold til at shoppe! Jeg køber somme tider noget hjem fra nettet, og 95% af det er på tilbud. Men det her med, at gå ind i en fysisk butik, prøve noget forskelligt tøj og til dels glemme, at skimte til prismærket, gør jeg stort set aldrig. Ikke at man skal gå amok og være ligeglad, med hvad tingene koster (er jo ikke millionær !&!) men jeg køber næsten aldrig noget til fuld pris – til mig selv!

Til børnene og montøren er det intet problem, falder jeg over noget lækkert og jeg ved de mangler, så køber jeg det. Jeg har intet problem med, at købe noget lækkert til dem jeg elsker, men jeg hader at købe noget til mig selv.

Det er som om, jeg er på shoppetur med min irriterende venner “Dårlig samvittighed” og “Dårligt selvværd”, hver gang jeg finder noget, så råber de i kor

“har du set hvad den koster”

“din røv ser bred ud i den”

“500 kr for to tråde og en klud”

“det der kunne måske have fungeret, inden du fik to børn, men nu, helt ærligt”

Og så er det svært at vælge butik, jeg har nået en alder, hvor nogle butikker føler jeg mig for gammel og andre for ung. Jeg rendte rundt i 1 time idag og gloede i butikker i håbet om, at finde det perfekte sæt tøj, til en konfirmation på søndag og ud over gaven til konfirmanden, kom jeg tomhændet hjem.

Jeg ringede til min montøren på vej hjem og klagede min nød og frustration over, ikke at være i stand til, at bruge penge på mig selv og købe noget pænt tøj og modsat min forventning, lød svaret ikke “har du ikke noget i skabet”! Måske er forbindelsen til Norge ikke så god, men det lød faktisk som om, at jeg fik fri pas til, at shoppe noget lækkert til mig selv.

Så i morgen lader jeg de irriterende veninder blive hjemme og så vender jeg tilbage til den ene butik i byen, hvor jeg fik en sublim service og det udelukkende var den nærige følgesvend og ikke den nedladende, som tittede frem. Det gør virkelig bare en forskel, når man bliver ekspederet af en, der fremhæver ens fordele og kan finde tøj der bare passer!

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...