Stilheden runger her på bloggen, men så er det skønt, når jeg bliver kontaktet af andre, som har lyst til at skrive lidt. Jeg er glad for, at jeg via bloggen, kan hjælpe til med at skabe fokus på Miljø og genbrug. Jeg håber i vil give jer tid til at læse det, og så vender jeg snart tilbage, med nyt fra livet på landet.

Jeg giver hermed ordet til Nicolai Larsen

Genbrug af elektronik

Vi gør alt for at beskytte vores børn, og alligevel ender alt for meget affald med at blive smidt ud i skraldespanden i stedet for at blive genbrugt rigtigt. Dette gælder især elektronikaffald og batterier, da stort set alle materialerne herfra genanvendes hvis de afleveres det rigtige steder. Dette kan for eksempel være genbrugsstationer og de fleste større elektronikforretninger.

Udover det kan du også sælge det videre eller aflevere det i genbrugsforretninger – der går det også til et godt formål.

Hvis vi alle genbrugte alt vores elektronik, ville miljøet ikke kun bliver mindre forurening, vi ville også gøre verden til et bedre sted for vores børn at bo fremtidigt.

MyTrendyPhone har lavet en rigtig god side hvor er grundigt forklares hvad elektronik gør ved miljøet hvis ikke det gebruges korrekt, og hvordan vi bedre alle sammen passer på miljøet.

 

 

(NB. Dette indlæg er IKKE sponsoreret)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...