Theen er skænket, der er ild i brændeovnen og trods strålende solskin og skønt vejr, så har jeg taget plads i sofaen, omringet af mit guld og der er dømt hyggetid. Vi har ferie og har nogle enkelte planer på skemaet, men ellers er nøgleordet nærvær, ro og hygge. Det passer mig ret godt idag, da jeg vågnede kl 2 i nat, med skærende smerter i halsen og snot i hele hovedet.

Jeg følte mig ikke i humør til, at stå alene med begge børn og samtidig være skidtmas. Men sådan er vilkårene jo bare og heldigvis kan man blive positivt overrasket, når man som jeg, er jeg velsignet med to skønne børn, som godt kan rumme en syg mor. Yngstemanden kompenserede for sit evindelige natteroderi, ved at sove længe og jeg vågnede ved, at han lå og nussede min kind og min store pige (som fylder 10 om to uger!!!!! Whaaaaaat??) agerede minihusmor og lavede the og smurte boller da vi andre stod op.

Det kan godt være, at hverdagen sommetider er hård, men jeg bliver så stolt og lykkelig, når jeg møder den form for kærlighed og omsorg fra mine børn. Det kan godt være, at K. På mange måder er klassisk autistisk, men idag bryder hun i den grad den stereotype Forestilling mange har, om mennesker med autisme og manglende empati mm.

Snot, ondt i halsen og forkølelse er træls, men at holde theselskab, se film og lave perleplader med sine børn er hyggeligt.

Ha en god dag ❤️

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...