…..det her må vist være en personlig rekord. Det er jo helt vildt, der er gået næsten 1 år, siden jeg sidst skrev på bloggen og jeg ved ærligt talt ikke helt hvorfor. Eller det vil sige, det er ikke som sådan et bevidst fravalg, men tiden er fløjet afsted med 1000 km i timen og hver gang jeg har sat mig ned, for at skrive et indlæg, så er tæppet gået ned og jeg har følt mig totalt blank.

Jeg kan vist ikke bryste mig af, at være nogen særlig stabil blogger…. men jeg savner det.

Det sidste år, har været en blanding af en masse hverdag, imellem en masse, der var hamrende svært og andet der var super godt. Et forår kom, en sommer gik, efteråret tog over og julen blev fejret og nu sidder jeg så her og har endelig taget mig sammen og det krævede kun 3 fejlslagne forsøg, førend jeg huskede hvordan jeg logger ind og jeg har endda formået, at få hentet appen.

Sagen er den, at jeg gerne Vil skrive!

Jeg Elsker at skrive!

Jeg skulle bare lige minde mig selv om, hvorfor jeg valgte at starte denne blog og så rent faktisk finde det mentale overskud, til at komme igang igen. Samtidig har jeg haft mange diskussioner, med mig selv om indholdet på bloggen, om alt fra emnerne jeg skriver om, hvad er for stort og hvad er for småt, til det her med at lægge sit liv ud på nettet, hvor alle kan læse med. Her har det især været med tanke på mine børn, som indtil nu bare har syntes at det var sjovt, men som måske om 5-10 år ikke vil bryde sig om tanken.

Konklusionen er at jeg ikke er blevet meget klogere – flot ikke? Til gengæld er tiden bare fløjet afsted og imens har jeg intet fået skrevet og det plager mig, hvorfor jeg gerne bare vil tilbage til at skrive. Det at jonglere med ord og formidle er vigtigt for mig og lige nu er det det vigtigste.

Jeg forsøger at arbejde med mig selv og finde frem til de ting, der kan styrke mig, i en hverdag som til stadighed er meget presset. Jeg forsøger at finde mine ståsteder i livet, nærmere betegnet de små grønne oaser, midt i kaosset, som kan give mig ro/glæde/overskud, noget jeg nok skal skrive meget mere om en dag. Men det at være kreativ, tage billeder, være sammen med familien, dybe samtaler med manden, gåture og yoga er blandt andet nogle af mine ståsteder og det er det at skrive også.

Så her har i mig tilbage, så er spørgsmålet bare om du stadig er her, hvis ikke så forstår jeg det egentlig godt!

Kh. Katharina aka. Husmoderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...