For to år siden, begav jeg mig ud på en mental og fysisk rejse, uden at have nogen ide om, hvor meget det ville komme til, at betyde for mig og mit fysiske og mentale velvære.

Jeg har altid grint lidt af Yoga, jeg mente det var for langhårede veganere, som drak chai the og røg det de sad på.

Jep – jeg kan være mega fordumsfuld.

Nå men en aften, havde jeg besøg af min veninde og hun fortæller så om yoga og inden jeg har set mig om, står jeg på alle 4 med, med måsen i vejret, i et såkaldt hundestræk. Jeg følte mig dum og afslappet i én pærevælling og tiden fløj afsted. Dagen efter prøvede jeg igen og satte mig for, at gennemføre den 30 Day Challenge, jeg var blevet gjort opmærksom på og da den var overstået, gennemførte jeg en mere og pludselig var der gået 7 mdr næsten, med yoga hver dag og min krop var dybt taknemmelig.

Yoga er blevet et fristed for mig, et helle i en presset tilværelse – et ståsted. Jeg dyrker ikke yoga hver dag længere, men det er en stor del af mit liv også når jeg ikke er på måtten. Nogle gange finder jeg tid til det, når ungerne er puttet, men langt fra så hyppigt som jeg burde og hver torsdag formiddag, når Klara er afsted i skole, så dyrker jeg Yoga, hos En Sund Balance . Det er uundværlig træning for min krop og jeg tror ærligt talt ikke, at jeg mentalt havde været i stand til, at klare mig igennem de forgangne år, hvis ikke jeg havde haft det åndehul, som yoga er blevet for mig. (Hvem lyder nu langhåret??)

Og så er det ikke kun mig, Klara Er også begyndt til yoga og hun nyder det, vokser med det og udvikler sig, igen både fysisk og mentalt. Faktisk er hun til Yoga lige nu, mens jeg skriver dette. Yoga hjælper hende, at være i stand til at trække vejret ordenligt, at være mindfull/nærværende kan hjælpe når angsten buldrer og meditationer guider hende i søvn, når sang og melatonin ikke er nok. Yoga kan mere, end bare at strække muskler, øve balance og blive stærk.

Yoga er altså ikke kun for langhårede hippier, man ryger absolut ingenting og det er alt andet end kedeligt, faktisk startede vi engang timen, med at spise chokolade – dog på en mindfull måde, men det gjorde det ikke ringere. Yoga er udfordrende, mentalt og fysisk, det er styrkende for balance og sjæl og det er sjovt for store, såvel som små.

Jeg er gået fra, at være fordumsfuld og skeptisk, til at finde det uundværligt og elske det med hud og hår.

 

 

NB: Dette indlæg er på ingen måde sponsoreret!!!! Jeg er ikke blevet bedt om, at gøre reklame, eller på anden måde skrive om specifikke steder, jeg henviser udelukkende til mit lokale yogastudie, fordi det simpelthen er et skønt og givende sted at komme. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...