imageHusmoderen: Mit navn er Katharina og jeg er en positivt indstillet, kaoskreativ og livsudfordret 85’er, som har valgt at dele sit liv på godt og ondt, her på bloggen.Jeg er godt gift på tiende år, med souschefen/stålmontøren.

Souschefen: er en stålsat og stålmonterende, stille og skøn vestjyde, med den største tålmodighed, det varmeste hjerte.

Sammen har vi to skønne børn, som mine indlæg ofte handler om.

Diktatoren: aka. vores skønne datter fra 08, er en intelligent og nysgerrig sjæl, med de smukkeste blå øjne og den fedeste humor. Så er hun også født for tidligt og diagnosticeret med Infantil autisme, søvnforstyrrelse, generaliseret angst og sanseintegrations og modulationsforstyrrelser.

Mejeristen: aka. Vores lækre søn fra 13, er en yderst selvstændig og lækker lille mand, med det kærligere sind og egne meninger. Han udforsker forskellige afdelinger på de danske sygehuse, med stor iver og hyppighed og altid med rejst pande og godt humør.

På bloggen: Skriver jeg om vores liv, på godt og ondt. Jeg skriver fordi jeg har lyst og fordi jeg ikke altid kan lade være. Bloggen er non-commerciel! Jeg bliver ikke betalt for, at skrive for nogen og påtager mig heller ikke “reklame opgaver” og des lige. Bloggen er min dagbog, hvor tankerne om livet, bliver sluppet fri.

Har du spørgsmål, kommentarer eller lign. Så skriv endelig.

 

Mange varme hilsner fra

Katharina